LalaSalsa

SalsaLala
Oktatási helyszínek: Budapest X. ker.
Web: lalasalsa.hu
Tánctanárok: Dr. Krizsa Lajos, Szöllösi Jenő, Danyi Attila, Krizsa Mária

Oktatóink 15-20 éve részesei a magyar táncsportéletnek, úgy is mint versenyzők, mint színpadi előadók, továbbá úgy is, mint tánctanárok, táncművészek. Sok-sok év tapasztalatszerzése indított bennünket arra, hogy közös erőből tánciskolát nyissunk, és átadjuk ismereteinket a tánc iránt érdeklődőknek.

LALASALSA Egyesület
Táncstúdiónk a LALASLSA Egyesület keretein belül működik. A táncoktatásért első sorban oktatóink felelnek. Az óraadó táncoktatóink mellett valamennyi táncfoglalkozáson asszisztensek segítik táncosaink fejlődését. Az ő feladatuk, hogy óraközben személyre szabottan is segítséget tudjanak nyújtani az ezt igénylőknek, továbbá segítenek bemutatni és megtanítani az egyes lépéskombinációkat is. A folyamatos fejlődés érdekében oktatóink és asszisztenseink heti rendszerességgel vesznek részt ún. oktatói tréningeken, melyek célja továbbá az is, hogy a táncstúdió keretein belül egységes tematika szerint történjék az oktatás.

Milyen táncokat tanulhatsz nálunk?

- Autentikus latin-amerikai táncokat: kubai salsa, merengue, bachata, autentikus cha-cha
- Latin-amerikai és standard társas táncokat: samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive, rock'n'roll, angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow fox, quick step

Tematika
A LALASALSA-n öt különböző szinten folyik az oktatás:
kezdő, középhaladó, haladó, klub, fellépő csoport